Onderhoud en reiniging zwembad

Naast het aanleggen en onderhoud van koi vijvers, zwemvijvers en natuurvijvers is onderhoud en reiniging van zwembaden ons zeker niet onbekend.

Gezien het mooie weer dat voor de deur staat, hebben we voor een klant het zwembad weer “zwemklaar” mogen maken.

 

  

  

 

Koi vijver met waterval

Voor een moderne tuin in Ede een mooie koi vijver mogen opleveren conform het ontwerp van de klant.

De klant had voorafgaand het graafwerk al verzorgd en voor de folie is door ons gekozen voor een 3D EPDM folie op maat, waardoor het mogelijk was om deze vijver in één dag helemaal af te ronden.

  

Bassin Enter

Vandaag ben ik gestart met een onwijs leuk project in Enter. In een bassin, aangelegd door Sealeco, moet verlichting worden aangelegd en het bassin moet worden voorzien van pompen, twee grote fonteinen en de nodig beplanting!

De verlichting is vanochtend alvast geplaatst. De pompen, fonteinen en beplanting worden in het voorjaar geplaatst.

Hier alvast een sneakpreview van het resultaat van vanochtend.

Welkom!

Met gepaste trots kan ik melden dat mijn website voor vijveraanleg, vijveronderhoud, maar ook overige zaken als waterkwaliteit, vijverbeplanting en vijverproducten per heden actief is!

Natuurlijk zullen wij de komende periode nog de nodige aanpassingen doorvoeren om de site zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken.

Mocht u vragen hebben, omdat u bijvoorbeeld iets niet op de site kunt vinden of omdat u een afspraak wilt maken, dan kunt u mij bellen op 06-57632270.

Groet, Michael Steggink