Vijver aanleg

Een vijver aanleggen in uw tuin of op uw terrein doet u natuurlijk niet dagelijks. Daarom is het des te belangrijker dat u goed wordt geadviseerd over de mogelijkheden qua vijveraanleg, benodigde filters, pompen, maar ook over het onderhoud dat na de aanleg van uw vijver nodig zal zijn.

Vijverontwerp

Een vijver begint uiteraard met een ontwerp, maar een vijverontwerp maken we pas nadat we met elkaar hebben gesproken over de plek waar de vijver binnen uw tuin of terrein moet komen en welke vijver u graag wilt hebben. Hiervoor kom ik, uiteraard geheel vrijblijvend, bij u langs zodat we samen alles ter plekke kunnen bekijken.

Voorstel

Nadat alles duidelijk is, maak ik voor u een voorstel op maat, zodat u een duidelijk beeld heeft van de kosten die komen kijken bij de aanleg van de vijver. Tevens neem ik in mijn voorstel op welk onderhoud uw vijver nodig heeft en of u dit onderhoud zelf kunt uitvoeren of dat u rekening dient te houden met specifiek onderhoud dat mogelijk jaarlijks terugkerend is.

Vijver aanleg

Op het moment dat we alles duidelijk hebben en u  akkoord bent met het voorstel, kan ik beginnen met de aanleg van uw vijver. Nadat alle materialen binnen zijn, plannen we de afspraak om uw vijver te realiseren.

Interesse? Neem contact met mij op.