Waterbehandeling

Om het water van uw vijver in topconditie te houden, zijn waterbehandelingsmiddelen en vijverbacteriën een absolute must.

Waterconditioners

Om het water van de vijver (sneller) in goede conditie te krijgen, bestaan er diverse waterconditioners met diverse doeleinden. Waterkwaliteit wordt namelijk beïnvloed door voornamelijk externe factoren. Zonlicht in de lente zorgt namelijk voor hogere watertemperaturen en daarmee de aanwas van alg. Organische afvalstoffen, afkomstig van bijvoorbeeld vijverplanten of vallend blad, zal de zuurgraad verhogen. En zo zijn er nog tal van zaken te benoemen die van invloed zijn. Des te belangrijker is het dus dat er tijdig waterconditioners worden ingezet om de waterkwaliteit zo min mogelijk te laten schommelen. Dit is van grote waarde voor het leven in uw vijver.

Waterconditioners zijn te vinden in de productcatalogus. Hier heeft u de mogelijkheid om door de verschillende opties te scrollen.

Bacteriën

Wat doen bacteriën eigenlijk voor uw vijver? Bacteriën maken vijvers schoon, gezond en helder. Ze zorgen ervoor dat uw vijveronderhoud praktisch gehalveerd wordt. Daarnaast zorgen ze voor een goede kwaliteit van het vijverwater en verminderen de kans op infecties en visverlies. En niet onbelangrijk, bacteriën bevatten geen schadelijke ingrediënten voor mensen, dieren of het milieu.

Bacteriën zijn te vinden in de productcatalogus. Hier heeft u de mogelijkheid om door de verschillende opties te scrollen.

Producten bestellen

Alle producten uit de catalogus zijn te bestellen. De gewenste artikelen kunt u in het contactformulier vermelden en aan mij verzenden. Verder uitleg hierover vindt u op de pagina ‘producten‘.

Hulp nodig?

Zowel binnen de waterconditioners als ook binnen de bacteriën bestaat er een legio aan mogelijkheden. Graag adviseer ik u welke bacteriën voor uw vijver de beste keuze zijn. Neem contact met mij op.