top of page

Afstemming

Een vijver, zwemvijver of zwembad is een project met veel facetten. Juist in de afstemming van al die facetten ligt onze kracht om te komen tot het perfecte resultaat.

Jouw ideeën zijn essentieel voor de start van het project.

Schrijven met hand

Samenwerking

Samen met de klant gaan wij aan de slag om de ideeën goed op papier te zetten. We bekijken de situatie ter plekke om te komen tot de beste situering in de tuin of het gebied. Samen met de klant bespreken we de ideeën qua vormgeving en bieden wij onze hulp om tot een ontwerp te komen.

IMG-20210715-WA0000.jpg

Maatwerk

Maar daarmee zijn we er nog niet. Om optimaal te kunnen genieten van een (zwem)vijver of zwembad dient de juiste techniek te worden bepaald. Gaan we voor biologische zuivering of gaan we richting de zwembadtechniek. Dient het water op temperatuur te zijn of laten we de natuur haar gang gaan. Kortom, maatwerk!

IMG-20201125-WA0011_edited.jpg

Duidelijkheid

Wij nemen de klant mee in het gehele traject. We realiseren maatwerk en zorgen voor duidelijkheid. Antwoorden op vragen als; waarom kiezen we voor een bepaalde techniek en welke effecten heeft de gekozen techniek op het geheel, zijn daarbij belangrijk. En niet te vergeten, wat betekent dit voor het benodigde onderhoud op de langere termijn.

IMG-20201106-WA0017 (1) (1).jpg
bottom of page